Russell Brandilla liikaa seksikumppaneita – joutui vaihtamaan joogastudiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut komediatähti Russell Brand on näytellyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Forgetting Sarah Marshall, Arthur ja Rock of Ages. Eron jälkeen hänet on yhdistetty moniin julkkiskaunottariin.

Tuoreimpien tietojen mukaan miehellä on ollut vientiä vähän liikaakin, sillä hän on nyt joutunut jättämään käyttämänsä joogastudion. Daily Star -lehden mukaan Brand on nyt vuokrannut tilat oman joogakeskuksen perustamiseksi Beverly Hillsin Melrose Avenuelta. Syy projektiin on hieman poikkeuksellinen, sillä lehden mukaan Brand oli harrastanut seksiä liian monen edellisen joogastudion kävijän kanssa eikä halunnut enää ajautua päivittäin noloihin tilanteisiin.

Russell Brand nähdään parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 37-vuotias koomikko-näyttelijä tuomittiin taannoin 20 tunniksi yhdyskuntapalveluun hänen heitettyään paparazzia kännykällä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen.