Amerikkalaisrokkari juhli Suomessa aamuun saakka – katso bilekuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen rockyhtye L.A.Guns esiintyi viime viikonloppuna Seinäjoen Vauhtiajoissa, Turun DBTL-tapahtumassa ja Helsingin Tavastialla. Stara tapasi vauhdikkaat amerikkalaisrokkarit Seinäjoen keikan jälkeen.

Tähdet olivat hyväntuulisia ja erittäin tyytyväisiä keikkojen järjstelyihin.

– Aina homma ei ulkomailla mene putkeen. Hulluinta oli ehkä Etelä-Koreassa, jossa mikään ei ollut organisoitua. Jos kysyimme joltain jotain, meitä käskettiin kysymään seuraavalta. Lopulta minun piti ottaa kontrolli ja hoitaa järjestelyt, rumpali Steve Riley kertoi.

Yhtyeen kitaristi Scott Griffin löysi itsensä lopulta suomalaisilta aamujatkoilta ja viihtyi silminnähden uusien ystäviensä seurassa aamuauringon noustessa.

– Katso nyt miten mahtavaa. Voiko missään muussa ammatissa löytää itsensä näin mahtavista paikoista? Totta kai toivon perhettä ja muuta elämääni, mutta elän silti unelmaani. Suomi ja sen naiset ovat niiiiin kauniita!!

Kuva: Jori Kopponen