Pettymys! Päätähti ulkona uudesta Ghostbusters-elokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1984 julkaistu Ghostbusters-komediaelokuva kummituksia jahtaavista tiedemiehistä nousi varsinaiseksi hitiksi. Elokuvan jatko-osa Ghostbusters 2 julkaistiin vuonna 1989. Pääosissa näyttelivät Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver ja Harold Ramis.

Haamujengi-elokuvasarjan kolmannesta osasta on huhuttu jo vuosikausia, ja nyt alkuperäisten elokuvien tähti Dan Aykroyd lupailee elokuvan olevan työn alla. Vastoin useiden fanien odotuksia, myöhemmin mm. elokuvista Lost In Translation ja Zombieland tuttu näyttelijälegenda Bill Murray ei tule jatkamaan sarkastisen tohtori Peter Venkmanin roolissa.

– Murray ei ole mukana, mikä on surullista mutta jatkamme elokuvasarjaa uudelle sukupolvelle. Ghostbusters 3 voi olla menestys ilman Bill Murrayta. Toivoin, että hän voisi olla mukana mutta nyt näyttää ettei niin tule tapahtumaan ja meidän tulee siirtyä eteenpäin. On aika tehdä kolmas osa, Dan Aykroyd kertoo Metro-lehdelle.

Ghostbusters-elokuvissa kolme potkut saanutta tiedemiestä perustivat yrityksen, jonka toimintaideana oli jahdata kummituksia. Ghostbusters eli Haamujengi kamppaili yliluonnollisia ilmiöitä vastaan jos minkänäköisillä laitteilla. Elokuvan hitiksi nousseen tunnuskappaleen esitti Ray Parker Jr.