David Beckham myönsi viimein: ”Olen pakkomielteinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa.

Nyt metroseksuaali julkkisfutari on kertonut erikoisesta terveydentilastaan, joka aiheuttaa miehelle ahdistusta päivittäin. Beckham kärsii pakko-oireisesta häiriöstä, jonka vuoksi komistus ei kykene rentoutumaan epäjärjestyksessä olevissa olosuhteissa. Miehen ympäristön täytyykin olla ”täydellinen”, ennen kuin hän saa rauhan.

– En huolehdi tästä enää, olen hyväksynyt sen. Olen hyvin pakkomielteinen tiettyjen asioiden suhteen. Kaiken täytyy olla järjestyksessä, niin se vain on, kertoo David Beckham Female First -sivustolle.

Mies ei esimerkiksi voi mennä hotellihuoneeseen ja aloittaa lomaansa ilman, että purkaa ensin matkatavaransa. Hän edellyttää myös täydellistä siisteyttä hotellihuoneelta, jolloin lehtien ja muiden esineiden täytyy olla oikeissa paikoissa. Beckham myöntää väsyvänsä itsekin aika ajoin pakkomielteisyyteensä, joka epäilemättä kiristää myös tähden perheen hermoja.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.