Ferrarikuski ajoi poliisin päälle – tuloksena näyttävä poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyautojen kuljettajia pidetään yleisesti hieman muita autoilijoita ylimielisempinä öykkäreinä, ja nyt eräs Ferrari 458 Spideria ajava nuori mies on osaltaan vahvistanut tätä stereotypiaa. Hän saapui nimittäin paikalle juuri kun poliisi oli kirjoittamassa hänen autoonsa pysäköintisakkoa.

Kuva: YouTube

Ferrarin kuljettaja ei välittänyt auton vieressä seisovasta poliisista ja poliisin pysähtymiskäskyistä, sillä hän lähti ajamaan autolla. Samalla mies tuli ajaneeksi poliisin jalan päältä. Virkamies raivostui autoilijan toiminnasta ja lopputulos näkyy oheiselta videolta. Silminnäkijä oli kuvaamassa Ferrarin sakottamista, mutta saikin lopulta tallennettua hieman odotettua parempaa videomateriaalia.