Ihmis-Barbie Heidi kauneusleikkauksistaan: ”Olisi voinut olla katastrofi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt. Viime aikoina Heidi on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Kuva: Splash

Nyt leikelty povipommi on palannut muistelemaan Celebuzz-lehden haastattelussa taannoisia kauneusoperaatioitaan, jotka järkyttivät aikoinaan viihdemaailmaa. Heidi Montag kertoo, ettei enää aio mennä veitsen alle kauneutensa tähden. Neitokainen on kaikkein onnellisin siitä, ettei hänen kehoonsa ole tullut epämuodostumia runsaiden leikkausoperaatioiden vuoksi.

– Se oli paljon enemmän kuin olisin odottanut. Se olisi voinut olla myös katastrofi. Elin ja opin, enkä suosittelisi sitä kenellekään toiselle, Heidi Montag kertoi Celebuzzin haastattelussa.

Povipommi on kiitollinen uhkeista muodoistaan, vaikka kertookin leikkausten olleen hänelle todella rankkoja. Tähti joutuikin toipumaan pitkään fyysisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti niiden takia. Kaunotar laitatti itselleen taannoin muun muassa leukaimplantin, kulmien kohotuksen ja muhkeat silikonirinnat.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.