Kansanedustajan festarireissulle karu käänne – lämmitteli solariumissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Packalen on entinen poliisi ja nykyinen Perussuomalaisten kansanedustaja. Viime viikonloppuna Packalen suuntasi kymmenientuhansien muiden tavoin nauttimaan Seinäjoen Vauhtiajoista. Stara tiedusteli kansanedustajalta tämän kesäkuulumisia.

– Nyt menee hyvin, mutta kaikki kokemukset eivät ole olleet näin lämpimiä. Päätin kerran lähteä Roskilden festivaaleille moottoripyörällä. Rahaa ei ollut paljon ja vaatteita oli mukana vain ne, jotka olivat päällä. 300 kilometriä ennen Helsingborgia alkoi satamaan kaatamalla. Päällä mulla oli siis nahkarotsi, bootsit, farkut ja polvilämmittimet. Sade jatkui ja aloin olla umpijäässä, Tom Packalen muisteli Staralle.

– Ainoa ajatus oli, että pakko päästä saunaan. Kun viimein olin Helsingborgissa tärisin horkassa uimahalliin. Sain kassalta poletin ja sisällä tajusin että uimahalli on kiinni ja poletti oli vain solariumiin. Siellä sitten makasin ja yritin lämmetä. Vaatteet yritin kuivata vessan käsienpuhaltimella.

– Matka jatkui ja niin sadekin. Kun saavuin lautalle, oli siellä pitkä jono lauttaan menijöitä. Olin varmasti hauska näky ainoana motoristina jonossa likomärkänä yrittäen vetää sellaista ilmettä naamalle että eipä kuulkaa tunnu missään.