Nälkäpeli-tähti joutui hengenvaaraan – harrastus oli tappaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijä Liam Hemsworth tunnetaan elokuviensa lisäksi teinitähti Miley Cyruksen poikaystävänä. Aussikomistus tähditti Cyruksen kanssa vuonna 2010 The Last Song -draamaelokuvaa, jonka kuvauksissa pariskunta ihastui toisiinsa.

Nyt Nälkäpeli-tähti on kertonut eräästä kokemuksestaan, jolloin mies joutui vakavaan vaaratilanteeseen lempiharrastuksensa surffauksen parissa. Hemsworth melkein kuoli nuorempana, kun surffilaudan jalan tukena ollut köysi kiertyi hänen vartalonsa ympärille veden alla.

– En päässyt ylös. Vettä oli vain vyötärölleni asti, mutta melkein hukuin, kertoo Liam Hemsworth Men’s Health -lehdelle.

Nuorukaisen mielestä kuolemanpelko on osa surffaamisesta tulevaa hauskuutta. Hänen mukaansa suurimman adrenaliinipiikin saakin juuri isoimmista aalloista. Pahimmat mokat sattuvat hänen mukaansa surffaajalle odottamattomissa tilanteissa.

21-vuotias Liam Hemsworth työskenteli ennen läpimurtoaan muun muuassa lattioiden asentajana. Hän on seurustellut poptähti Miley Cyruksen kanssa jo pidemmän aikaa. Tähden kerrottiin taannoin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyruksen takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.