Myrsky iski festivaaleille: 100 000 festarikävijää evakuoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin festivaaleihin lukeutuva Lollapalooza on tuorein tapahtuma, joka on jouduttu keskeyttämään myrskyjen takia. Chicagossa järjestetyn festivaalin 100.000 kävijää jouduttiin lisäksi evakuoimaan Grant Parkin festarialueelta poliisin käskystä.

– Lähestyvän myrskyn ja kansallisen sääpalvelun varoitusten takia Lollapaloozan järjestäjät ovat keskeyttäneet tapahtuman. Festivaalin järjestäjät seuraavat säätilaa ja tekevät sen perusteella päätöksen tapahtuman jatkamisesta, Lollapaloozan verkkosivuilla ilmoitettiin.

Evakuointikäsky tuli iltapäivällä kello 15.30. Festivaalin järjestäjät ilmoittivat evakuoinnista muun muassa tapahtuman videonäyttöjen ja kännykkäsovelluksen kautta. Viestissä kaikkia neuvottiin hakeutumaan välittömästi lähimmälle evakuointipaikalle. Myöhemmin samana iltana myrsky laantui ja väkijoukko päästettiin uudelleen sisään. Festivaalipäivän pääesiintyjänä lavalle nousi Tampereella aiemmin tällä viikolla esiintynyt Red Hot Chili Peppers.