Mainos sattui väärään paikkaan – olympialaisten katsojat raivostuivat: ”Häpeällistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa nähdään aika ajoin tapauksia, joissa mainosten sisältö muuttuu yllättäen niiden sijoituspaikan takia aivan toiseksi kuin on alunperin tarkoitettu. Nyt amerikkalainen NBC-televisiokanava on saanut niskaansa viharyöpyn erään televisiomainoksen takia.

Olympialaisten televisiolähetyksistä Yhdysvalloissa vastaava NBC-kanava uutisoi ensin kuinka Gabby Douglas oli voittanut kultamitalin voimistelussa ensimmäisenä mustaihoisena amerikkalaisena. Välittömästi uutislähetyksen jälkeen ruutuun tuli televisiomainos, jossa apina nähdään voimistelijana. Yhdistelmä sai televisiokatsojat raivostumaan, sillä monet eivät usko yhdistelmän johtuneen sattumasta.

Kuva: NBC
Kuva: NBC
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter