Kuoleman porteilla käynyt räppäri pyytää anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurimmalle osalle ihmisistä Crazy Town -yhtyeestä tulee ensimmäisenä mieleen bändin vuonna 2000 ilmestynyt Butterfly-hittibiisi. Bändi katosi julkisuudesta heikosti myyneen Darkhorse-albuminsa jälkeen ja muistetaan nykyään lähinnä jäsentensä huumeongelmista ja traagisista kuolemista.

Yhtyeen keulahahmo Shifty Shellshock, oikealta nimeltään Seth Brooks Binzer, vajosi huhtikuussa koomaan huumeiden yliannostuksen seurauksena. Sittemmin artisti pidätettiin kovien huumeiden hallussapidosta ja hänelle langetettiin kolmen vuoden ehdonalainen vankeusrangaistus. Nyt Seth haluaa pyytää anteeksi kaikilta, joihin hänen huumeongelmansa on vaikuttanut.

– Seth on muuttanut elämänsä täysin ja hän kirjautui hiljattain arvostetulle huume- ja alkoholiklinikalle, entisen rokkarin edustaja kertoi TMZ-verkkolehdelle.

– Haluaisin pyytää vilpittömästi anteeksi kaikilta joita tämä koskee… Pahoittelen kaikille joita olen satuttanut ja jotka ovat kokeneet kovia näiden tapahtumien vuoksi, Seth tilittää itse.

Shifty Shellshock on ollut kahdesti mukana amerikkalaisjulkkisten kuntoutumista seuranneessa Celebrity Rehab -realitysarjassa huumeongelmiensa takia. Hänen kamppailuaan huumeiden kanssa seurattiin myös Celebrity Rehabin kaltaisessa Sober House -realitysarjassa, mutta yrityksistä huolimatta muusikko pidätettiin pian uudelleen kokaiinin hallussapidosta.

Shifty Binzer ei ole ainoa bändin jäsenistä, jolla on ollut ongelmia huumausaineiden kanssa. Crazy Townin entinen jäsen ja maailmankuulu DJ Adam Goldstein kuoli vuonna 2009 huumeiden yliannostukseen. Goldsteinin elimistöstä löytyi jäämiä kokaiinista, kipulääkkeistä ja masennuslääkkeistä, joiden yhteisvaikutuksen epäillään muodostuneen kohtalokkaaksi.