Amy Childs ei jäänyt huomaamatta uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Realitytähti esitteli taannoin ensimmäistä kertaa uudet 32DD-kokoiset rintansa lomallaan Dubaissa. Viime päivinä hänet on kuvattu jo useampaankin kertaan Las Vegasissa, jossa hän lomailee parhaillaan ystäviensä ja poikaystävänsä David Petersin kanssa. Pariskunta ei kyennyt pitämään näppejään erossa toisistaan edes uima-altaassa.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.