Beyonce osoitti rakkauttaan poikkeuksellisella tavalla – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Nyt neitokainen on muistanut aviomiestään Jay-Z:tä hellyyttävällä tavalla. Useimmat pariskunnat kuljettavat mielitiettynsä kuvaa lompakossaan, mutta laulajadiiva meni askeleen pidemmälle. Hän nimittäin liimasi itsensä ja aviomiehensä kuvat kynsiinsä, ja julkaisi sen jälkeen suloisesta kynsitaiteestaan otoksen Twitter-blogissaan.

Kuva: Tumblr

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.