Kim Kardashianin bikinikurvit kohdallaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Kim on herättänyt jälleen hekumallisia tuntemuksia miesihailijoissaan julkaisemalla uusimpia otoksiaan Twitter-mikroblogissaan. Tällä kertaa seksikäs realitytähti verhosi tiimalasivartalonsa purppuran värisiin bikineihin, ja nappasi kokonaisuudesta näyttäviä otoksia. Kaunotar kirjoitti vielä kuvien oheen, ettei niiden kanssa käytetty kuvanmuokkausohjelmaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.