Langanlaiha popkaunotar paljasti bikinivartalonsa – minne silikonirinnat katosivat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti LeAnn Rimes nousi viime vuonna otsikoihin suhdekiemuroidensa ja silikonirintojensa merkeissä. Laulaja meni naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Nyt 29-vuotias laulajatar on esitellyt bikinikroppaansa uusimmassa Twitter-julkaisussaan. Neitokainen vietti rantapäivää Los Angelesissa miehensä Eddie Cibrianin ja pariskunnan Virgo-koiran kanssa. Leann ei voinut vastustaa kiusausta, vaan poseerasi myös bikiniotoksessa, joka paljastaa syömishäiriöiseksi väitetyn naisen hoikan vartalon. Aiemmin neitokaisen uudet silikonirinnat ovat erottuneet hyvin vartalosta, mutta tuoreessa kuvassa muodot vaikuttavat aikaisempaa pienemmiltä.

Kuva: Twitter

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.