Matkustaja sekosi matkustajakoneessa – avasi oven ja hyppäsi ulos

Ohhoh! · Stara.fi

Lentopelosta kärsiville lentomatkailu on yhtä piinaa, ja monet ovat varmasti joskus halunneensa poistua koneesta viime hetkellä. Tietyn vaiheen jälkeen se ei ole kuitenkaan enää mahdollista, ellei kone palaa takaisin lähtöportille.

Nyt Malesiassa on kuitenkin tapahtunut vakava välikohtaus, jossa Air Asia -lentoyhtiön koneessa ollut matkustaja päätti hypätä ulos koneesta hieman liian myöhään. Miristä Kuala Lumpuriin matkalla olleen lennon AK5187 muut matkustajat joutuivat kauhun valtaan, kun lentopelkoinen mies nousi penkiltään, avasi lentokoneen oven ja hyppäsi ulos liikkuvasta koneesta.

Välikohtauksen sattuessa lentokone oli rullaamassa lähtöportilta kohti kiitotietä, Asian News Network raportoi. Uutistoimiston mukaan mies ryntäsi yllättäen lentokoneen ovelle ja sai revittyä sen auki. Sen jälkeen mies hyppäsi ovesta automaattisesti auenneeseen ilmatäytteiseen pelastusliukuun. Muut matkustajat kauhistuivat tilanteesta ja koneessa oli syntyä paniikki matkustajien huutaessa ja kiljuessa. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa ja tekijä pidätettiin.