Osta oma kaupunki Villistä Lännestä – hinta 4 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut jo useampaankin otteeseen tietoja kokonaisten kaupunkien ostamisesta ja myymisestä. Viime kuussa eräs amerikkalainen ravintoloitsija osti oman kaupungin ja antoi sille nimeksi Bikinis.

Mikäli ylimääräiset miljoonat polttelevat pankkitililläsi ja edellinen kaupunki meni ohi suun, on sinua kohdannut todellinen onnenpotku. Yhdysvalloissa on nimittäin tullut myyntiin toinenkin kokonainen kaupunki. Tällä kertaa vieläpä varsin legendaarinen, sillä kyseisessä kaupungissa Butch Cassidyn kerrotaan aikoinaan piilotelleen virkavallalta.

Utahin osavaltiossa sijaitsevassa Desert Woodside -nimisessä kaupungissa ei ole enää nykyisin lainkaan asukkaita ja sen hintapyynti on 3,9 miljoonaa dollaria. Aikoinaan asukkaita oli parhaimmillaan 300. Hintaan kuuluvat myös kaupungissa sijaitseva entinen kultakaivos, postitoimisto, huoltoasema ja yhä toimiva geysir.