Näyttelijä kieltäytyi työskentelemästä – kunnes puvustaja paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut komediatähti Russell Brand on näytellyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Forgetting Sarah Marshall, Arthur ja Rock of Ages. Taannoin Brand oli vieroitushoidossa seksiriippuvuutensa takia.

Nyt Russell Brand on viivyttänyt uuden What About Dick? -elokuvansa kuvausten jatkumista erikoisella tavalla. Hän nimittäin kieltäytyi jatkamasta työskentelyään ellei puvustusta hoitava kaunotar paljastaisi hänelle rintojaan. Vaatimus ei tietenkään sopinut puvustajalle. Keskeytyksen jatkuttua huolestuttavan pitkään puvustaja suostui lopulta paljastamaan rintansa tähdelle.

Russell Brand nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 37-vuotias koomikko-näyttelijä tuomittiin taannoin 20 tunniksi yhdyskuntapalveluun hänen heitettyään paparazzia kännykällä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen.