Shakira seksikkäänä Pitbullin uudella videolla – katso

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinoräppäri Pitbull on viime vuosina keikkunut tiuhaan hittilistojen kärkipaikoilla. Artisti on myös aikaisemmin vieraillut esimerkiksi Usherin, Enrique Iglesiaksen ja Jennifer Lopezin kappaleilla. Pitbullin viimeisin oma albumi Planet Pit julkaistiin vuonna 2011.

Kuva: YouTube

Nyt Pitbullin omalla kappaleella vierailee toinen latinalainen poptähti, Shakira. Kultaisessa mekossa seksikkäästi tanssiva kolumbialainen laulajakaunotar tuntuukin lähes varastavan shown Get It Started -kappaleen musiikkivideolla. Kappale tarjoilee esimakua Pitbullin myöhemmin syksyllä ilmestyvältä Global Warming -levyltä.

Maailmankuulu kolumbialainen latinotähti Shakira erosi taannoin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta 11 vuoden jälkeen. Pitbull puolestaan joutui hiljattain erikoisen pilan kohteeksi, kun räppärin ”antifani” David Thorpen lanseeraaman kampanjan tuloksena tämä passitettiin keikalle 6.130 asukkaan Kodiakin kylään Alaskaan.