NASA-insinööristä tuli naisten märkä päiväuni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain avaruushallinnon NASA:n lähettämä luotain Curiosity laskeutui eilen onnistuneesti Marsin pinnalle. Elämän merkkejä etsivän luotaimen ottamat kuvat Marsin pinnalta levisivät heti internetissä – mutta ne eivät olleet ainoita kuvia, jotka kiinnostivat ihmisiä.

Kuva: Twitter, Bobak Ferdowsi

Luotaimen onnistunutta laskeutumista juhlistaneen NASA:n insinöörin Bobak Ferdowskin kuva päätyi useiden muiden projektiin osallistuneiden tiedemiesten tapaan nettiin. Bobak kuitenkin erottui ulkonäöltään melkoisesti muista työntekijöistä. Hänellä on nimittäin punamusta irokeesikampaus ja keltaisia tähtiä värjättynä pään ajeltuihin sivuihin.

Bobakin kuvat levisivät nopeasti ympäri internetiä. Hänen Twitter-tilistään tuli hitti ja Bobakista tuli lukuisten meemien ja huumorikuvien aihe. Twitterissä miehellä on jo yli 27.000 seuraajaa. Komistus on suosittu etenkin naispuolisten keskuudessa.

– Hienoa, jos irokeesini saa useammat ihmiset innostumaan tieteestä ja tästä projektista, totesi nuori tiedemies nöyrästi.

Naispuolisten faniensa harmiksi Bobak kuitenkin kertoi, että häntä odottaa kotona tyttöystävä.

Kuva: Twitter, Bobak Ferdowsi