Brad Pittin ja Angelina Jolien häihin vaikea saada kutsua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt näyttää siltä ettei ihan jokaisen mattimeikäläisen tarvitse odotella saavansa kutsua pariskunnan häihin. Angelina Jolien ja Brad Pittin aikovat nimittäin solmia liittonsa Ranskan Chateau Miravalissa vain 20 vieraan edessä, joista kuusi on heidän omia lapsiaan.

– Uskokaa pois, minulle ei ole tulossa kutsua, kertoi Angelina Jolien serkku Martin Poucher ja lisäsi sukunsa vitsailevan siitä, kuka on onnekas ja saa kutsun häihin.

Äskettäin Brad Pittin kumppanin Angelina Jolien huhuttiin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.