Hollywood-kaunotar ei välttele ”rumia” rooleja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Claire Danes on yleisesti kiltin tytön maineessa, mutta hän on siitä huolimatta ollut yllättävän usein otsikoissa intiimien ruumiinosiensa paljasteluiden merkeissä.

Nyt Claire Danes on kertonut brittiläiselle GQ-lehdelle, ettei hän halua vältellä ”rumia” rooleja. Romeo + Juliet -leffassa 90-luvun lopulla Leonardo DiCaprion vastanäyttelijänä läpimurtoroolinsa tehnyt näyttelijätär valittelee, että hänelle tarjoillaan usein liian puhtoisia elokuvarooleja.

– En ole turhamainen työssäni. Saatan olla sitä tosielämässä, mutta kun näyttelen jotakuta muuta, ajattelen ”Noh, jos hän on ruma, se en ole minä, se on hän”. En ymmärrä näyttelijöitä, jotka tarkistavat kuvauksissa koko ajan miltä he näyttävät. Se on aivan vierasta minulle, Danes kertoo.

Claire Danes nähdään uuden Me And Orson Welles -elokuvassa Zac Efronin ja Ben Chaplinin rinnalla. Claire Danes tapasi nykyisen aviomiehensä Hugh Danesin Evening in Newport -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006 ja ovat seurustelleet siitä saakka. Pariskunta meni kihloihin helmikuussa 2009 ja naimisiin siis saman vuoden syyskuussa.