Barbien muodot Kate Uptonille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, ja hänet onkin valittu jo useita kertoja maailman seksikkäimmäksi kaunottareksi.

Muotialalla Katea on myös kritisoitu liian lihavaksi, mikä on aiheuttanut närää terveysihmisten parissa. Terveellisempää malli-ihannetta ylläpitävän Uptonin vartaloa pidetään täydellisenä nimenomaan siksi, ettei hän ole sairaalloisen laiha, kuten monet hänen kollegoistaan.

20-vuotias kurvikaunotar ei toisin sanoen ole mikään ihmis-Barbie. Nyt hänen vartalonsa on kuitenkin valjastettu osoittamaan millaiselta hän voisi näyttää, mikäli vartalo olisi kuin Barbiella.

Kuva: Imgur

Viime viikolla Kate Upton kertoi vartalonsa alkaneen kehittyä naiselliseksi vasta muita ikätovereita myöhemmin. The Sun -lehden haastattelussa muodokas Kate paljasti, että teini-ikäisenä häntä jopa haukuttiin rintojen puuttumisen vuoksi. Sittemmin haukut loppuivat kertaheitolla ja nykyisin hänen kuppikokonsa on 36D.

– Ollessani yläasteella minua haukuttiin laudaksi. Kaikki olivat, että ”Hän ei ole nätti, hänellä ei ole edes rintoja”, Kate Upton kertoi lehdelle.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.