Kristen Stewart kuin teinityttö: ”Vain itkee eikä käy lainkaan suihkussa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia elokuvaohjaajan kanssa. Suhde päättyi välittömästi ja pariskunta muutti erilleen.

Radar Online -verkkojulkaisun mukaan Kristen Stewart majailee nyt ystävänsä, elokuvatuottaja Giovanni Agnellin luona, eikä osoita merkkejä eron yli pääsemisestä.

– Kristen käyttäytyy kuin sydänsärkyinen teinityttö. Hän itkee taukoamatta eikä halua puhua kellekään. Hän ei ole peseytynyt tai vaihtanut vaatteitaan päiväkausiin. Hän vain makaa t-paidassa ja shortseissa syömässä jäätelöä. Kirsten haluaa uskoa, että hän ja Robert Pattison voivat palata takaisin yhteen, mutta sisimmässään hän tietää, että se ei ole totta, nettisivulla kerrotaan.

Kirsten Stewart on nähty julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.