Lizzie Cundy nautti erotiikasta uima-altaalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuorten viihdetähtien ohella paparazzit bongaavat rantakuviin usein myös hieman kypsempiä kaunottaria, joiden vartalot ovat erinomaisessa rantakunnossa. Tällainen puumanainen on myös brittiläinen televisiojuontaja Lizzie Cundy, joka saa kotimaassaan aika ajoin palstatilaa otoksillaan.

Nyt 44-vuotias neitokainen on nähty lomailemassa Ibizalla, jossa hänet bongattiin seksikkäissä bikiniasuissa. Kaunotar vaihtoi asujaan tiuhaan tahtiin, ja hänet nähtiin useammassakin asussa vähäpukeisena. Lizzie ei saamastaan huomiosta piitannut, vaan nautti auringosta silminnähden. Samalla hän nautti myös Fifty Shades of Grey -erotiikkakirjasta.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.