Miley Cyrus julkaisi kuvat kampaajasessiostaan – tässä uusi kesätyyli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Taannoin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Nyt 19-vuotias neitokainen on julkaissut Twitter-mikroblogissaan kuvia, joissa hänelle tehdään hiuksilla uutta kesätyyliä. Kuvien perusteella jo valmiiksi blondin neitokaisen hiuksia on mahdollisesti vaalennettu entisestään.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.