Miss Divet voitti viihdeohjelmien suomenmestaruuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Drag-artisti Miss Divet alias Marko Vainio on voittanut viime viikonvaihteessa järjestetyn Viihdeohjelmien Suomenmestaruuden 2012. Miss Divet uusi tittelinsä, sillä hänet palkittiin suomenmestarina myös vuonna 2010. Kilpailu järjestetään kahden vuoden välein.

– Oli jälleen mahtavaa huomata, miten tutut hahmot viihdyttivät yleisöä ja saivat aikaan lähes huutonaurua – lapsista ikäihmisiin, kommentoi Marko voittoaan.

Miss Divetin drag-show on saanut tunnustuksia niin esittämiltään artisteilta kuin yleisöltä. Kysytty taiteilija esiintyy paljon esimerkiksi laivoilla, yritysjuhlissa ja tapahtumien estradeilla. Suosion salaisuus on ohjelmiston jatkuva uusiminen, hahmojen ajankohtaisuus ja roolien vaihtelu.

Tällä hetkellä näkyviä hahmoja ovat esimerkiksi Tarja Halonen, Leena Hefner os. Herppeenluoma, Rihanna, Lady Gaga, Adele, Madonna, Celine Dion, Tina Turner, Antti Tuisku, Tuksu, Robin ja Paula Koivuniemi.