Nicole Coco Austin on pysäyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Muhkeaperäisten kurvitarten kuningatar on jälleen viihdyttänyt fanejaan uusimmalla otoksellaan. Neitokaisen poseeraukset ovat tunnettuja siitä, että niissä ei säästellä paljasta pintaa. Tälläkin kertaa Coco on verhonnut tiimalasikroppansa paljastavaan uima-asuun, joka ei peitä edes neitokaisen takapuolta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.