Paris Jackson julkaisi yllättävän makuuhuonekuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa, jonka tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Viime viikkoina Jacksonin perhe on muistuttanut kuin Kauniita ja rohkeita, sillä huoltajuudesta ja omaisuuksista on käyty rajua kädenvääntöä, jossa on tarvittu apuna myös poliisia. Parhaillaan perheen lasten tilanne on epäselvä. Paris Jackson on kuitenkin nyt julkaissut verkossa kuvia, joissa ei viitata kulissien takaisiin riitoihin.

Kuva: Twitter

Paris Jackson nähdään toisessa kuvassa irvistelemässä iloisena kameralle, ja toisessa kuvassa hän esittelee makuuhuoneensa sängynpäädyn, josta hän on tehnyt isänsä muistolle omistetun seinän. Kuvan yhteydessä Paris toteaa, että se oli vähintä mitä hän voi tehdä.

Kuva: Twitter

Paris Jackson teki äskettäin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär kertoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.