Maailman ruskettunein perheenäiti luopui solariumista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä tuli tapauksen jälkeen inhottu julkkis.

Kuva: Splash

44-vuotias Patricia Krentcil yllätti seuraajansa lopettamalla kokonaan solariumissa käymisen. Nyt nainen on poseerannut In Touch -lehden kuvissa hämmentävän normaalin näköisenä. Katso kuvat tästä.

Perheenäidin villistä rusketuksesta ei ole enää jälkeäkään uusissa otoksissa. Neitokainen kammoksuu kuitenkin uutta ulkonäköään, ja kertookin olonsa tuntuvan vaaleaihoisena ”oudolta ja kalpealta”.

Kuva: Splash

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan, Samainen lelufirma on tehnyt omat nukkeversiot muun muassa Barack Obamasta, Sarah Palinista ja Michael Jacksonista.