Huippu-uimari Ryan Lochte paljasti: ”Virtsasin olympia-altaaseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parhaillaan käynnissä olevat olympialaiset ovat keränneet satoja kilpailijoita Britannian pääkaupunkiin Lontooseen. Eräs seuratuimmista lajeista on uinti, joka on vetänyt lukuisia katsojia kisapaikalle ja televisioiden ääreen.

Nyt amerikkalainen uimari Ryan Lochte on herättänyt hämmästystä nololla tunnustuksellaan. Mies nimittäin kertoi ulostaneensa altaaseen olympialaisten aikana. Lochte ei sentään pissannnut veteen varsinaisten kisojen aikana, mutta antoi kuitenkin lämpimän eritteen valua altaaseen uintiharjoitusten aikana.

– Totta kai. Veteen lisätty kloori kai saa sen jotenkin aikaan. En pissannut altaaseen kilpailujen aikana, mutta lämmittelyjen aikana kyllä, paljasti mies Us Weekly -lehdelle.

28-vuotias Ryan Lochte on nuoresta iästään huolimatta viisinkertainen olympiavoittaja. Hän voitti jo olympiakullan Lontoossa 200 metrin sekauinnissa. Miehen äiti herätti aikaisemmin hämmennystä kertomalla julkisuudessa poikansa deittailukuvioista. Äiti Ike Lochte nimittäin väitti urheilijan harrastavan jatkuvasti yhden yön juttuja.