Räppäri sivalsi vihamiestään – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen räppäri Drake tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Over, Best I Ever Had ja Miss Me. Äskettäin hän nousi kohuotsikoihin aloitettuaan yökerhon VIP-tiloissa joukkotappelun ja heiteltyään paikalla olleita naisia raukkamaisesti lasipulloilla. Rytäkässä loukkaantui useita ihmisiä.

Nyt räppäri on jälleen sivaltanut tappelupukariaan Chris Brownia, jonka uusi Fortune-albumi ei ole ottanut tulta alleen musiikkimarkkinoilla. Brownin albumi myi ensimmäisellä viikollaan 135.000 kopiota, kun taas Draken oma Take Care -albumi nousi 600.000 kappaleen myyntiin. Räppäri käytti edesmenneen R&B-laulajatar Aaliyahin sanoituksia pilkantekoon uudella Enough Said -singlellään.

– Juoksen kaupungin läpi n****reiden kanssa, joille antaisin munuaiseni. Myyt vain 150, et voi olla tosissasi. Onko tämä edes keskustelu? Etkö koskaan herää häpeissäsi? räppää Drake uudella kappaleellaan Breaking News -sivuston mukaan.

Draken single on herättänyt faneissa raivoisan reaktion, koska he eivät pidä Aaliyahin kuoleman 10-vuotispäivän kunniaksi tehtyä kappaletta kunnioittavana. Eräs fani toteaa muun muassa, ettei Chris Brownin tuotannon haukkuminen osoita oikeanlaista henkeä. Ristiriitaisia tunteita herättäneen kappaleen uskotaan olevan osa tulevaa Aaliyah-LP-levyä.

Drake on myös näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Mies nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.