Gwen Stefani näyttävissä bikinikuvissa rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Gwen Stefani piti pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta äskettäin hän vahvisti palaavansa musiikkimaailmaan ex-yhtyeensä No Doubtin kanssa. Poptähti tekikin bändin kanssa näyttävän paluun yhtyeen uudella Settle Down -singlellä.

Nyt neitokainen on nähty lomailemassa perheensä kanssa Floridassa. 42-vuotias poppari on pitänyt lasten saamisenkin jälkeen kroppansa hyvässä kunnossa, minkä voi huomata paparazzien rantaotoksista. Stefani nähtiin rannalla muun muassa mustiin bikineihin ja muodikkaaseen verkkopaitaan sonnustautuneena.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.