Gwen Stefanin timmi bikinipeppu huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Gwen Stefani piti menestyksekkään soolouransa jälkeen pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta taannoin hän kertoi tekevänsä paluun ex-yhtyeensä No Doubtin kanssa. Poptähti teki bändin kanssa näyttävän paluun yhtyeen uudella Settle Down -singlellä.

Viime päivinä Gwen on nähty lomailemassa perheensä kanssa Floridassa. 42-vuotias poppari on pitänyt lasten saamisenkin jälkeen vartalonsa hyvässä kunnossa, ja nyt neitokaisen timmi bikinipeppu on noteerattu laajemminkin.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.