Hurja nettihuhu: ”Suomalaislaulaja kuollut auto-onnettomuudessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymppilinja-yhtyeestä tutuksi tullut Janne Ordénin soolosingle Sadetta ja aurinkoo julkaistiin taannoin ja se on saanut myös jonkin verran radiosoittoa. Tänään laulajan fanit ovat saaneet järkyttävän yllätyksen, kun Jannen väitetään kuolleen auto-onnettomuudessa.

Stara tavoitti edelleen täysissä voimissa olevan Jannen, joka ihmetteli itsekin villeinä verkossa vellovia nettihuhuja. Perätöntä väitettä laulajan kuolemasta on tänään levitetty ainakin hänen Wikipedia-sivullaan ja sen jälkeen myös muualla sosiaalisessa mediassa.

Janne Ordénin Sadetta ja aurinkoo –singlellä on mukana tamperelaisvahvistuksia, sillä biisin kertosäkeen laulaa Jussi Selo ja kitarassa on Jonne Aaron. Miehen tuotantoa on kuultu kuluvana kesänä keikoilla muun muassa Oulu Hiphop Festivalilla ja PipeFestissä Himoksella sekä tullaan pian kuulemaan myös Tampereella järjestettävässä Blockfest-tapahtumassa.