Miss Divet Staralle: ”Tuksu on aina kiva tehdä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Kouvolan taikapäivien yhteydessä valittiin vuosittaisen perinteen mukaisesti viihdeohjelmien Suomen mestari. Jo toistamiseen tittelin vei drag-artisti Miss Divet, eli Marko Vainio. Stara tapasi Miss Divetin Turun DBTL-tapahtumassa.

Turussa Miss Divet paljasti haastattelussa myös omat suosikkihahmonsa.

– Mun suosikkihahmoni vaihtelee, Whitney Houston on kyllä aina kova. Kun mä kuulen sen heleän äänen, niin mä ajattelen, että aah! Myös Celine Dion on mahtava tehdä, Paula Koivuniemi on myös ihana. Tuksu on aina kiva tehdä, ainakin jos se on itse katsomassa, Marko virnistää.

Drag-ala on Suomessa aika pientä ja kaikki tuntevat toisensa.

– Mä en tiiä mitä musta puhutaan, mut ala on kyllä pieni. Jokaisella kuitenkin on oma osa-alueensa. Jarkko (Valtee) on radiossa, Osku (Heiskanen) on upea koreografi, Jukka (Kuronen) on valosuunnittelija ja upea drag-artisti, ja Cristal Snow ja Nicola tekevät loistavaa Toosa-tv:tä. Mä teen suuria diivoja, kuten Celineä ja Whitneytä, Miss Divet kertoo.

Tulevaisuudessa Miss Divet haluaa kokeilla myös siipiään maailmalla.

– Olisi hienoa kokeilla miten skandinaavinen drag-show toimii ulkomailla. Esimerkiksi jenkeissä ala on aikalailla erilaista. Drag-showssa tehdään ulkomailla usein 2 – 3 hahmoa, kun mä teen niitä usein jopa 30.

Kim Rusi

DBTL