Mallikaunotar ojensi mersukuskia – koiranpas*amaisesta kostosta YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaikkia ihmisiä ärsyttävät koiranomistajat, jotka jättävät lemmikkiensä jätökset lojumaan nurmikoille ja teiden varsille. Nämä piittaamattomat typerykset ansaitsisivat saada avokämmenestä joka kerta kun jättävät jätökset keräämättä.

Tästä huolimatta vain harva uskaltaa mennä kertomaan näille idiooteille kuinka heidän tulisi käyttäytyä. Nyt verkossa nähdään video poikkeuksellisesta tilanteesta, jossa venäläinen mallikaunotar Maria Ivakova raivostui nähtyään koiran jätökset kadulla.

Kuva: Twitter

Venäläisille myös televisiosta tuttu 26-vuotias Maria Ivakova huomasi, että syyllinen on kaunis mersukuski, joka teki parhaillaan lähtöä, ja päätti antaa neitokaiselle läksytyksen. Kaiken lisäksi Maria kuvasi koko tuokion videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Lopeta kuvaaminen! Jos paska häirisee sinua, siivoa ne itse. Luuletko, että minä nousen ylös ja siivoan paskat? mersukuski kysyy äimistyneenä.

– Miksi minä siivoisin koirasi jätökset? Etkö pidä kuvaamisestani? Siivoa paskat niin lähden pois, Maria Ivakova sättii naista.

Keskustelun kuumentuessa Ivakova nostaa koiran jätökset nenäliinan avulla ylös ja heittää ne mersukuskin auton sisään. Mallikaunotar julkaisi videon YouTubessa, jossa siitä on nyt tullut nettihitti, joka on saanut jo miljoonia katsojia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube