Asuntomessutalon WC kauhistuttaa: ”Tirkistelijän unelma” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on kuluvana kesänä järjestetty Asuntomessut, jotka ovat avoinna yleisölle vielä kuluvan viikon sunnuntaihin saakka. Messuilla on vielä jokunen myymätön asunto, joista eräs on 795.000 euron hinnalla parhaillaan kaupattava Villa Pärssinen.

Betonirunkoinen, valuharkkoinen ja maalämmitteinen Villa Pärssinen on puhuttanut messuvieraita poikkeuksellisen paljon, sillä modernin rakennuksen suunnittelussa on tehty monien mielestä hieman turhankin rohkeita ratkaisuja. Ainakin tavallisen suomalaisen makuun.

Huomion kohtena ovat olleet rakennuksen lasiseinillä vuorattu makuuhuone sekä erityisesti talon suihku ja WC, jotka molemmat ovat näyttävästi esillä myös naapureille lattiasta kattoon ulottuvan lasiseinän ansiosta. Ilman mittavaa verhotilausta naapurit saavatkin jatkossa tiirailla vessakäyntejä aitiopaikalta omalta terassilta käsin.