Pallopojan refleksit toimivat kuin unelma – videosta valtava YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilijat kykenevät harjoittelunsa ansiosta koettelemaan ihmiskehon rajoja suorituksillaan, mutta silloin tällöin tavalliset pulliaisetkin osoittavat erityistä lahjakkuutta. Nyt eräässä tennisottelussa koettiin upea hetki nopeakätisen pallopojan ansiosta.

Kuva: YouTube

Yli kaksi miljoonaa katsojaa keränneellä verkkovideolla nähdään, kuinka kesken tennisottelun kentän yli mennyt pallo osuukin suoraan pallopojan käteen. Pelaajat lyövät palloa toisilleen, ja se lipeää vahingossa yli pelirajan. Valpas pallopoika on kuitenkin valmiina ja nappaa suoran kopin.

Yleisö puhkeaa yllättävän tilanteen ansiosta innostuneisiin suosionosoituksiin. Poika itse sen sijaan näyttää tyyneltä yllättävän suorituksensa jälkeen. Nuorukainen ei turhia tuulettele, vaan keskittyy jälleen seuraamaan tennisottelun kulkua.