Rihanna biletti rintaliivisillään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Äskettäin Rihanna nautti auringosta Välimeren maisemissa Euroopassa.

Nyt miljoonien fanien ihailema poppari on viettänyt hurjaa bileiltaa kotimaassaan Barbadoksella. Neitokainen lähti juhlimaan viilentävissä asusteissa, ja jättikin paitansa kotiin. Rihanna nautti paikallisen Crop Over -karnevaalin tunnelmasta pelkissä rintaliiveissä, mikä on nähtävissä tähden Twitter-blogissaan julkaisemissa bileotoksissa.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.