Rihanna on liian seksikäs Nivean mainoksiin: ”En ymmärrä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Äskettäin hän siirtyi Barbadokselta Eurooppaan ja Italiaan.

Viime vuonna Rihanna oli mukana 100 vuotta täyttäneen kosmetiikkajätti Nivean mainoskamppanjassa. Rohkeassa mainoskuvassa Rihanna nähtiin yläosattomissa, kädet intiimipaikkojensa peittona. Nyt Nivean emoyhtiö Beiersdorfin uusi johtaja Stefan Heidenreich on kuitenkin kertonut, että rohkeista tempauksistaan tutun Rihannan ottaminen mukaan kampanjaan oli huono päätös firman perheystävällisen imagon kannalta.

– En ymmärrä, miten Nivea voisi tehdä yhteistyötä Rihannan kanssa. Nivea on yhtiö, joka seisoo uskon, perheen ja luottamuksen puolesta, tylytti Stefan Heidenreich Saksan medialle.

Vielä viime vuonna kosmetiikkajätin tiedotteessa kehuttiin, kuinka innoissaan yhtiössä oltiin yhteistyöstä laulajatähden kanssa.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.