Äiti vuoti tyttärensä seksivideon julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kardashianin perheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian tuli tunnetuksi vuonna 2007 seksivideonsa vuodettua julkisuuteen. Video kuvattiin vuonna 2003 Kimin ollessa 23-vuotias. Videolla hän harrastaa seksiä laulaja Ray J:n kanssa. Video julkaistiin myöhemmin myös aikuisviihdejätti Vivid Entertainmentin toimesta Kim Kardashian, Superstar -nimellä.

Nyt Radar Online raportoi perheen sisäpiiristä väitettävän, että Kim Kardashianin äidillä Kris Jennerillä olisi osuutta seksivideon julkistamiseen. Väitteiden mukaan Kris olisi ollut innoissaan videon löytämisestä, tietäen ansaitsevansa sillä hulppean summan rahaa ja seksivideon tekevän tuolloin vielä melko tuntemattomasta Kimistä kohujulkkiksen, kuten muutamaa vuotta aikaisemmin oli käynyt seurapiirijulkkisten kärkeen ponnahtaneen Paris Hiltonin tapauksessa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarja alkoi Yhdysvalloissa E!-kanavalla vain kahdeksan kuukautta videon julkaisun jälkeen. Kris Jenner tunnetaan mediassa aggressiivisesta tavastaan puskea perhettään ja etenkin tyttäriään julkisuuteen. Kimin nuorempi sisar Khloe on kuitenkin tuohtunut kohusta ja pitää väitteitä äitinsä osuudesta Kimin seksivideon julkistamisessa naurettavina.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.