Cristiano Ronaldosta naiset näkevät päiväunia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Portugalin maajoukkueessa ja Real Madridissa pelaava futistähti Cristiano Ronaldo yllätti kaksi vuotta sitten, kun hän kertoi saattaneensa aluilleen esikoispoikansa tuntemattoman naisen kanssa yhden illan jutun aikana.

Nyt 27-vuotias Cristiano Ronaldo on ikuistettu treenitunnelmissa Kaliforniassa. Miestä kuljetettiin golf-autolla pois treenisession jälkeen, ja kaiken onneksi komistus oli jättänyt paitansa kotiin. Paparazzit saivatkin napattua jalkapalloilijasta näyttäviä otoksia, joissa korostuvat miehen ruskettuneet lihakset.

Cristiano Ronaldo on viihtynyt aiemminkin mallikaunottarien kanssa, sillä hän on seurustellut muun muuassa Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa. Nykyisen tyttöystävänsä kanssa futistähti on seurustellut jo parin vuoden ajan. Jalkapalloilijan Katie-sisko kertoi taannoin The Sun -lehdelle, että Ronaldon lapsen brittiläinen äiti on kuollut.