Big Brother -povipommi sivalsi exäänsä: ”Tosimies ei painosta seksiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Neitokainen alkoi seurustelemaan äskettäin entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa.

Seksikkäissä yhteiskuvissa poseerannut pariskunta ehti kuitenkin jo erota keskinäisten erimielisyyksiensä vuoksi. Nyt Jodie Marsh on vastannut 24-vuotiaan näyttelijän heittämiin kommentteihin siitä, että neito vain kiusasi rakastaan seksillä. Bodaajakaunotar kertoi nuoren miehen muuttuneen varsin ilkeäksi, kun hän ei kahden viikon deittailun jälkeen halunnutkaan vielä edetä suhteessa lemmenleikkeihin asti.

– On uskomatonta miten rumaksi asiat menevät, kun et harrasta seksiä jonkun kanssa. Olin nähnyt Kirkiä vain kahden viikon ajan. Hän sai kiukunpuuskia, koska en heti antanut hänelle. Tosimies ei painosta naista seksiin, kirjoitti Jodie Marsh Twitter-blogiinsa.

Aiemmin selibaatissa yli vuoden elänyt neito onkin sitä mieltä, ettei seksiä tulisi harrastaa hetken huumassa. Hänen mukaansa hyvän kumppanin tunnistaa siitä, että tuo ihminen jaksaa odottaa intiimiä hetkeä. Marsh tunnusti Twitter-seuraajilleen olevansa loukkaantunut Norscrossin rumista väitteistä ja miehen kertomista valheista.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.