Katy Perry hämmensi ulostuspaljastuksellaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

Ilmeisesti pieni tauko muusikon elämästä kannattaakin, sillä nyt Katy Perry on kertonut olevansa kiertueella niin kiireinen, että ei aina ehdi edes vessaan hotamaan asioitaan.

– Joskus kävelen lavalle kuin Maija Poppanen, vaikka olen juuri virtsannut ämpäriin ja kakonut roskapönttöön, 27-vuotias kaunotar tunnustaa.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.