Tältä Macaulay Culkin näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on nykyisin jo kolmekympinen mies, jonka näyttelijäura on aikuistumisen myötä hiipunut muutamia yksittäisiä rooleja lukuunottamatta.

Hiljattain mediassa huhuttiin Macaulay Culkinin olevan koukussa heroiiniin ja Oxycontin-kipulääkkeeseen. Huumeongelmien kerrottiin alkaneen noin 18 kuukautta sitten miehen erottua pitkäaikaisesta tyttöystävästään, näyttelijäkaunotar Mila Kunisista. Culkinin edustajat kuitenkin kiistivät nopeasti väitteet huumeriippuvaisuudesta.

Nyt entinen lapsitähti on jälleen otsikoissa, vain hieman yli viikko huumehuhujen kiistämisen jälkeen. Culkin kuvattiin varsin kalpeana ja huonovointisen näköisenä Chateau Marmont -hotellin edustalla Hollywoodissa. Hänet nähtiin pitelemässä vatsaansa kallistuen pusikkoa päin, kuin valmiina oksentamaan.

Aikaisemmin tänä vuonna nettiin levinneistä kuvissa näkyi näyttelijän huumeongelmiin viittaava muodonmuutos. Viimeksi Macaulay Culkin nähtiin lööppien ulkopuolella Sex and Breakfast -elokuvassa yhdessä mallikaunotar Eliza Dushkun kanssa ja lyhytikäiseksi jääneessä Kings-televisiosarjassa.