Poikabändiläisen salattu pelko: ”Ei manboobseja minulle, kiitos”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Poikabändin tähti Max George erosi äskettäin tyttöystävästään näyttelijätär Michelle Keeganista.

Nyt 23-vuotias miestähti on kertonut eräästä pelonaiheestaan, joka huolettaa miljoonien teinityttöjen lempikomistusta. George nimittäin pelkää lihovansa vanhetessaan niin paljon, että hänelle kasvaa niin kutsutut miesrinnat.

– En ole huolissani rypyistä, ja kaljuuntumisella ei ole minulle niin suurta merkitystä. Mutta en halua rintoja. Ei manboobseja minulle, kiitos. En haluaisi olla siinä kunnossa, että makaan vuoteessa enkä pääse sieltä ylös, kertoo Max George The Daily Star -lehdelle.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät äskettäin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.