Naiset paljastivat kauheimmat treffikokemuksensa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Deittailun parissa naisten eteen saattaa tulla monenlaisia kaksilahkeisia, joista osa jättää jälkeensä karvaan maun kaunottaren huulille. Nyt Cosmopolitan-lehti on koonnut yhteen lukijoidensa pahimmat treffikokemukset.

Eräs neitokainen kertoo kokeneensa huvittavan hetken kesken treffien, kun hänen ihailemansa mies vetikin yllättäen esille kondomin. Komistus myös tiedusteli suorasukaiseen tyyliin, että saako kumi käyttöä kyseisenä iltana. Moni neito arvostaa hienotunteista lähestymistä, joten esimerkiksi fyysistä kosketusta kannattaa lisätä deiteillä askel kerrallaan.

Kontrolloiva deittikumppani saattaa silloin tällöin ajaa myös neitokaisen pureskelemaan huuliaan. Ei ole välttämättä paras idea päättää naisen puolesta ravintolassa mitä hän tilaa. Eräs mies meni niinkin pitkälle, että saneli neidolle, kuinka kauan hänen daamillaan oli aikaa lautasensa tyhjentämiseen.

Toinen ääripää tilasi ravintolatreffeillä huiman annoksen ruokaa, ja ilmoitti lopulta naiselle, että oli hänen vuoronsa maksaa koko komeus. Edellä mainitun yllätyksen lisäksi neitokaiselle voi olla joskus myös liiankin rehellinen. Eräs komistus aiheutti kulmien kohottelua kertomalla muista deittailemistaan naisista.

Työasiat ovat myös niitä asioita treffeillä, joista kannattaa keskustella aluksi maltillisesti. Kirurgiksi opiskeleva kaksilahkeinen sai erään neidon kakomaan näyttäessään hänelle kuvia kuolleista ruumiista, joihin opiskelijat saivat kokeilla leikkaustekniikoita. Työn yksityiskohdista ehtii kertoa myöhemminkin, jos suhde etenee syvemmälle tasolle.

Deittien tunnelma on parhaassa tapauksessa rento, mutta aina voi tämänkin leppoisuuden vetää niin sanotusti överiksi. Kaunotar kertoo hämmentyneensä huomattavasti, kun hänen seuralaisensa meni kotonaan vessaan ja jättikin oven auki. Miehellä oli vieläpä isompi hätä ja kyseessä olivat pariskunnan ensitreffit.

Jätetyksi tulleet lemmenritarit saattavat joskus lähteä takaisin kentälle vähän liiankin aikaisin. Eräs mies häkellytti neidon treffeillä alkaessaan puhua ex-vaimostaan, josta oli eronnut 12 päivää sitten. Tilanne muuttui entistä tragikoomisemmaksi, kun komistus puhkesi totuuden kerrottuaan vuolaaseen itkuun.