Näyttelijäkomistus esitteli karvakaverinsa – kuva Twitteriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2005 maailman seksikkäimmäksi mieheksi People -lehdessä äänestetty näyttelijä Matthew McConaughey seurusteli aikoinaan Penelope Cruzin kanssa. Nykyään mies nauttii perhe-elämästä kahden lapsensa ja vaimonsa Camila Alvesin kanssa.

Nyt 42-vuotias McConaughey on nautiskellut auringosta, ja naisfaniensa iloksi tähti teki sen ilman paitaa. Eläinrakas mies otti syliinsä myös karvaisen koirakaverinsa, Foxyn. Paidaton lihaskimppu ei arkaillut esitellä suloista otosta Twitter-mikroblogissaan, vaan julkaisi sen sadoille tuhansille seuraajilleen.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Vuonna 2006 hän pelasti useita eläimiä New Orleansissa Hurrikaani Katrinan jäljiltä.

20120810-180226.jpg