Nicole Coco Austin juhlii joulua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt rintava julkkiskaunotar on esitellyt poveaan uusimmalla Twitter-julkaisullaan. Tiiviiseen tahtiin otoksia mikroblogissaan julkaiseva kurvitar tarjosi seuraajilleen tällä kertaa otoksen, jossa hänet nähdään pelkissä alushousuissa. Yläosaton neitonen on kiinnittänyt nänniensä peitoksi kiiltelevät tasselit, jotka tuovat kuvaan vanhan koulukunnan stripparihenkeä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.